Data science en software development

We garanderen dat uw
data veilig is en uw eigendom blijft

Afhankelijk van uw behoefte kunt u er voor kiezen om data bij ons op te slaan of alleen door onze systemen te laten verwerken. Eventueel kunnen we ook een on-premise oplossing realiseren als u wilt dat data uw veilige omgeving nooit verlaat.

Of we uw data opslaan of alleen verwerken, het is bij ons altijd in goede handen. Wij kunnen u garanderen dat uw data nooit de Nederlandse grenzen zal overgaan.

We hanteren de volgende veiligheidsnormen.

  • ISO 9001 betreft de internationale standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen.
  • ISO 27001 certificering bewijst dat de procedures en dagelijkse werkzaamheden binnen onze datacenters overeenkomen met de strikte procedures die opgesteld zijn in de norm.
  • ISO 14001 is een standaard op het gebied van milieumanagement. Met behulp van een milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001-norm kunnen de milieurisico’s van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden.
  • NEN 7510 is de Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorg en is het bewijs aan zorgverzekeraars en patiënten dat de datacenters waarvan wij gebruikmaken veilig en verantwoord met medische gegevens omgaan.

Wanneer gewenst kunnen we u meenemen naar het datacenter waar we uw gegevens verwerken en/of opslaan waarbij we precies kunnen aanwijzen op welke server dit gebeurt. Uw data blijft onder uw controle en wordt direct verwijderd wanneer u dat wenst.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.