Data science en software development

Een complementair en hoogopgeleid team met veel praktijkervaring

Experts met oog voor detail

West is een groep van enthousiaste en betrokken mensen met een passie voor software development en data science. Ons team is altijd aan het experimenteren met de nieuwste technologieeën. Op dit moment werken we aan grensverleggende projecten voor o.a. NATO en ESA.

Onze klanten waarderen ons om de combinatie van innovativiteit en betrouwbaarheid, en om het feit dat we in staat zijn om een end-to-end oplossing te leveren. We zijn een serieuze club die kwaliteit voorop stelt. Dit maakt ook dat academici graag bij West aan de slag gaan. Meer dan 85% van ons team is academisch geschoold, waaronder diverse Ph.D. kandidaten. We werken iedere dag om het beste resultaat neer te zetten voor onze klanten. En dat doen we al meer dan 30 jaar.

Uitdaging en vernieuwing zijn belangrijk, maar kwaliteit en continuïteit zijn cruciaal.

Leon Planken, Ph.D.
Technical Consultant

team-joyce

Joyce Assaad, Ph.D.
Software Engineer

Pieter Buzing
Software engineer

Wouter Eekhout
Technical Consultant

Arno de Bruijn
Software Engineer

Gertjan van Oosten
Security Advisor

Stephan Rozendaal
Integration Specialist

Fritsjan Bakker
Algorithms Graduate

West heeft een hoge standaard. Ruim 85% van het data science team is academisch geschoold in disciplines als econometrie, wiskunde, informatica en electronica.

Smarten your business

Ons team werkt aan vele uitdagende projecten voor gerespecteerde klanten.

De juiste keuze

Stabiele partner

We hebben ruim 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van slimme software oplossingen. Bij ons gaat data science hand in hand met stabiliteit en continuïteit.

Gegarandeerd veilig

West wordt vertrouwd door o.a. ESA, NATO, Vluchtelingenwerk Nederland en Warchild. Uw vertrouwelijke data is gegarandeerd veilig.

Complete oplossing

We hebben alles in huis voor een end-to-end oplossing: data science, software ontwikkeling, hosting en security. Integratie met bestaande systemen is voor ons geen probleem.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.